veivalg

16. April 2016

8  Dette bildet malte jeg for et par år siden. Det er, som du kanskje skjønner, en oppslått Bibel som jeg blar i og studerer.  Jeg ønsker at du skal gjøre det samme. For meg er Bibelen som mat for ånd og sjel, slik som mat og drikke er for kroppen. Vi vet hvor viktig det er for kroppen at det vi spiser inneholder det kroppen trenger av næringsstoffer, mineraler og vitaminer. det er viktig for vekst og helse. Slik er det med vår ånd også. For å være sunn, sterk og glad må vi ha » variert kost».

Det var en tid jeg levde på leit og søken. Jeg strevde for å være en god kristen og syntes Gud var for langt borte fra meg. Slik er det ikke nå. spør du meg hva nøkkelen er, vil jeg enkelt si at det er Jesus Kristus. Jesus fortalte disiplene sine at etter han hadde lidd og dødd skulle han stå opp igjen. Han skulle få tilbake sitt forherligede legeme han hadde før han kom til jorden. Og så skulle han fare opp til Himmelen. Dere vet veien dit, sa han. Men Fillip sier: Nei, det vet vi aldeles ikke. Da sier Jesus: «Jeg er veien, sannheten og livet.»  Det er forskjell på å vite hvor den rette veien er, mot å være på veien. Da disiplene ble døpt i Den Hellige Ånd slapp de prøve å tro på veien (Jesus). De var ett med veien. De var i Jesus og Jesus var i dem.  Han sa en gang: Jeg og Faderen vil komme å ta bolig i den som tror. Bare Den Hellige Ånd kan skape liv og vekst.

Jesus sier til deg i dag min kjære medvandrer og venn: Den som tørster la han komme til meg å drikke. Den som tror på  meg, av hans liv skal det, som skriften (Bibelen, Guds ord) har sagt, rinne strømmer av levende vann. Dette sa han om den Ånd de skulle få som trodde på ham, for Ånden var enda ikke kommet. (Joh ev. 7 37-38)

Nå er Ånden øst ut over deg, så du kan bare åpne hjertet ditt og drikke så mye du vil. Jeg gjør det, millioner av mennesker gjør det. Du kan også gjøre det.

 

 

 

Categories
Lev livet i Gud